Binance je platforma ili websajt koji prvenstveno služi kao online novčanik za kriptovalute. To znači da na Binance možete kupiti, čuvati, štedeti, rudariti, trgovati i plaćati kriptovalutama.Binance broj 1 kripto menjačnica u svetu i jedan od najsigurnijih i najpopularnijih elektronskih novčanika za kriptovalute gde ujedno možete i zaradjivati novac u vidu kriptovaluta. Sve ću vam to objasniti u ovom postu.

Da biste kreirali nalog na Binance-u, pratite link koji smo kreirali i koji će vas odvesti na renomirani Binance sajt.
Link Binance


Klikom na „Get Started“ započinjete proces registracije

Unesite adresu e-mail i lozinku

Nakon verifikacije, takođe morate da potvrdite svoj broj telefona.


Od avgusta 2021., svaki novi korisnik koji želi da trguje tamo morao je da se verifikuje na Binance-u. Za verifikaciju morate da unesete svoje lične podatke. Takođe ćete morati da postavite sliku lične karte ili pasoša. Konačno, morate da otpremite svoju sliku sa komadom papira u ruci na kome piše Binance. Binance će tada proveriti vaše podatke. Ovo obično može trajati samo nekoliko sekundi ili minuta. U izuzetnim slučajevima, na primer ako kvalitet slika (lična karta, pasoš) nije dobar, ponekad može potrajati i nekoliko sati.

Moguće je da se ovaj proces u međuvremenu promenio. Ipak, mora se izvršiti validacija. Ažuriraćemo ovaj unos što je pre moguće